Laminaat T Haantje

Komt u uit T Haantje en bent u op zoek naar een vloer voor een lage prijs? Stop met zoeken. Bebo Laminaat heeft de goedkoopste laminaat van Nederland. Wanneer u in T Haantje even gaat rondkijken naar laminaat dan zult u al gauw zien dat u daar veel moet betalen. Bij Bebo Laminaat in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u bij u in T Haantje veel moet betalen voor deze vloer. De offerte die u hebt gekregen van de parketleveranciers in T Haantje kunt u via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat T Haantje uitkiezen

We hebben een scala aan vloeren van goedkoop tot duur, maar altijd goedkoper dan bij u in T Haantje. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw vloer makkelijk bestellen. Hier maken we houten vloeren op maat en in onze kleurfabriek worden de vloeren gekleurd terwijl u wacht. Alle soorten laminaat die u in T Haantje kunt vinden bieden wij in onze fabriek aan tegen een fractie van de nieuwwaarde, o.a. quickstep, egger, balterio, meister, hercules, parador of berryalloc en vele andere soorten.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 8 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 9 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 10 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 11 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 12 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 13 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat brengen naar T Haantje

Heeft u een laminaatvloer gekocht en wilt u die direct meenemen? Bij Beboparket 2 minuten levertijd. Alle laminaatvloeren liggen op voorraad bij onze fabriek, pallets vol stapels hoog, allemaal laminaatvloer. Bij Beboparket kan dat altijd. Bezorgen in T Haantje is voor Beboparket geen probleem. Wij leveren elke dag met onze eigen vrachtwagens laminaatvloeren in T Haantje. We bellen u een dag van tevoren op om een tijdsbestek door te geven en u hoeft dus niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten op uw nieuwe vloer.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat laten leggen in T Haantje

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in T Haantje dat is geen probleem voor ons. Onze professionele vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat kopen in T Haantje

Wilt u goedkoop uitkomen met uw laminaat vloer? Dan hebben wij de oplossing. In onze winkel in Vriezenveen vindt u de goedkoopste laminaat vloeren van heel Nederland tegen de laagste prijs. Tussen ons en uw plaatselijke vloerenleverancier kan het verschil al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Kies en koop uw laminaat vloer

Wanneer u denkt ik ben toe aan een nieuwe vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van Bebo Laminaat en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaatvloer die er zijn opgesteld. Wanneer u uw droom laminaatvloer hebt gevonden kunt u een paar pakken meenemen naar huis om het proef te leggen. U kunt nu rustig in uw eigen huis uw laminaatvloer bekijken zowel in uw huiskamer als, keuken als slaapkamer.

Laminaat bestellen

U kunt met de offerte die u heeft van ons, naar ons toebellen en zo de laminaatvloer bestellen met alle toebehoren erbij. De opgestelde offerte in de showroom kunnen wij gelijk inpakken als u hiervoor akkoord geeft. Een mooie ingepakte pallet laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Bestellen laminaat

De bezorging van uw nieuwe laminaat vloer wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. Voordat we bij u komen met de te bezorgen laminaat vloer bellen we u om een tijd te geven wanneer we bij u aan huis komen bezorgen zodat u niet de hele dag hoeft zitten wachten. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat vloer.

Vloer zelf leggen

Wanneer u twee rechterhanden heeft kunt u om kosten te besparen de vloer zelf leggen. Bent u een klussen en handig, dan is het leggen van laminaat een makkelijke klus, Begin met leggen van laminaat in de lengte richting van uw woning met het licht mee. Ben je zelf onhandig met laminaatleggen, ons laminaat kan bijna iedereen leggen, door het modernste kliksysteem waardoor de vloer op zijn plek blijft liggen.

Zelf plinten plaatsen

Een laminaatplint laat uw vloer helemaal tot zijn recht komen. Daarom is het belangrijk dat u hiervoor een goede keuze maakt. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. Wanneer de plinten geplaatst zijn heeft u de beschikking over een exclusieve woonkamer.

Laminaat laten leggen

Bent u verhinderd om zelf de vloer te leggen. Wij kunnen het voor u regelen. Van uit het oosten komen de vloerenleggers naar T Haantje om de laminaatvloer tegen een redelijke vergoeding te komen leggen. Zonder voorrijd kosten.

Laminaatvloeren onderhoud

vloeren kunnen sneller gaan krassen en worden sneller vies als je geen schoonloopmat gebruikt bij de ingang van je woning. Wanneer u zonder de voeten te vegen naar binnenloopt is de kans groot dat u zand en kleine steentjes meeneemt naar binnen en dat geeft krassen op de laminaat. Een goede schoonloopmat voorkomt al deze ellende en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.