Coevorden Laminaat

Goed en goedkoop laminaat vloer in Coevorden kopen. Dan moet u zeker naar Bebo Laminaat. Wanneer u in Coevorden even gaat zoeken naar vloeren dan zult u al gauw zien dat u daar veel geld voor kwijt bent. Bij Bebo Laminaat in de showroom zult u er al gauw achter komen dat u bij u in Coevorden veel meer kwijt bent voor deze laminaat. Heeft u een offerte van de concurrent upload deze dan via Bebo Parket.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Coevorden Laminaat uitzoeken

Bij ons vind je een groot assortiment laminaat vloeren voor een betere prijs dan in Coevorden. Kom naar de grootste laminaat fabrikant van Europa en overtuig uzelf van deze groothandelsprijzen. Hier maken we houten vloeren op maat en in onze kleurfabriek worden de vloeren gekleurd terwijl u wacht. In onze topcollectie vindt u de bekenste merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer bekende merken. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Coevorden.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 8 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 9 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 10 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 11 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 12 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 13 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat bezorgen in Coevorden

Heeft u een laminaat vloer gekocht en wilt u die direct meenemen? Bij ons 2 minuten levertijd. Onze fabrieken zijn tot de nok gevuld en moeten leeg. Bij ons geen wachttijden maar alles uit de voorraad. Bezorgen in Coevorden is voor ons geen probleem. Met eigen transport wordt uw laminaat vloer met zorg geleverd. U hoeft niet thuis te blijven als u wacht op uw laminaat vloer, U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Vloer geleverd inclusief leggen

Wij leggen in Coevorden onze laminaat vloeren. Onze leggers gaan niet eerder totdat u helemaal tevreden bent met het resultaat. De leggers gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Koop uw laminaat vloer

Wij hebben voor elk budget wel een oplossing. Wij bieden laminaat aan voor de laagste prijs. In Vriezenveen vindt u de mooiste laminaatvloeren voor de scherpste prijzen in onze laminaatwinkel. Tussen ons en uw plaatselijke vloerenleverancier kan het verschil al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Een vloer kiezen

Wanneer je denkt dat je toe bent aan een nieuwe laminaat vloer, kom dan gauw langs in onze laminaatwinkel en kijk rond in onze ruim schootse assortiment. Wij hebben grote duidelijke showborden van onze laminaatvloeren. U kunt desgewenste proefstalen meenemen naar huis om de laminaatvloer in de thuissituatie te bekijken. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de laminaatvloer bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Laminaatvloer bij Bebo Laminaat bestellen

Wanneer u uw laminaatvloer heeft uitgekozen en deze wil gaan bestellen, kan dit telefonisch via uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. De verkoper in de showroom heeft samen met u een offerte opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een ingepakte pallet met uw bestelde laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Laminaat laten versturen

Wij leveren het nieuwe laminaat netjes en zorgvuldig af bij u door onze eigen bezorgers. De bezorger van de laminaattransport belt u ruim van te voren op voordat hij bij u aankomt. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat.

Laminaat zelf leggen

Bent u handig? Dan kunt u kosten besparen op het leggen van laminaat. Het leggen van een laminaat vloer is opzichzelf een makkelijke klus wat vele klussers zelf kunnen doen. Je legt een laminaat vloer altijd met het licht mee in de lengterichting van de woning. Ook met twee linkerhanden moet het laminaat makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaatvloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Bijpassende plinten plaatsen

Om uw laminaat helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. Het soort plint kan varieren van een plak plint of een hoge plint voor tegen de muur. Wanneer deze plinten geplaatst zijn en de drempels zijn gezet heeft u een prachtige vloer gecreëerd.

Laminaat laten leggen

Heeft u geen tijd om zelf uw vloer te leggen, Wij kunnen het voor u regelen. Onze vloerenleggers komen al vroeg in de ochtend langs en leggen in één dag uw laminaat vloer erin. Ook werken ze de plinten netjes af naar uw wensen.

Laminaatvloeren onderhoud

Zorg voor een goede schoonloopmat in uw woning. Hierdoor voorkom je dat er krassen en vuiligheid in de vloer komen. Wanneer u geen schoonloopmat gebruikt krijgt u gegarandeerd krassen en vlekken in uw laminaatvloer. Een goede schoonloopmat zal u hiervoor behoeden en past bij het onderhoud van de laminaat vloer.