Laminaat Bunne

In Bunne een laminaat kopen tegen een spotprijs? Bebo Parket is het juiste adres. Wanneer u in Bunne even gaat zoeken naar laminaat dan zult u al gauw zien dat u daar veel geld voor kwijt bent. Bij Beboparket in de fabriek zult u al gauw merken dat u bij u in Bunne veel duurder uit bent. De offerte die u hebt gekregen van de parketleveranciers in Bunne kunt u via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Bunne Laminaat uitzoeken

Een groot assortiment laminaat vind je bij Bebo Laminaat voor een betere prijs dan in Bunne. Het uitzoeken van een laminaat vloer kunt u eenvoudig doen. U kunt online orienteren op onze website en daarna kunt u langskomen in een van onze fabrieken in Vriezenveen. In onze kleurfabriek maken wij onze houten vloeren geheel op kleur terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. In onze topcollectie vindt u merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer. Wij bieden laminaatvloeren veel goedkoper aan dan in Bunne.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 8 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 9 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 10 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 11 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 12 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 13 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Bunne Laminaat bezorgen

Wilt u uw gekochte laminaatvloer direct meenemen? Dit kan bij Beboparket, geen probleem! Alle laminaat vloeren liggen op voorraad bij onze fabriek, pallets vol stapels hoog, allemaal laminaatvloer. U slaat bij Beboparket altijd de spijker op kop! Bezorgen in Bunne is voor Beboparket geen probleem. Elke gewenste dag kunnen we de laminaatvloer bij u thuis leveren omdat we elke dag in Bunne komen met onze eigen vrachtwagens. U krijgt van ons één dag voor levering een tijds indicatie hoelaat wij bij u de vloer komen afleveren, hiervoor hoeft u dus niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Bunne leggen

Wij leggen in Bunne onze laminaat vloeren. Onze leggers gaan niet eerder totdat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Bunne.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Bunne Laminaat kopen

Bent u prijsbewust, dan zijn wij uw perfecte partner voor de vloer. In onze winkel in Vriezenveen vindt u de goedkoopste laminaatvloeren van heel Nederland tegen de laagste prijs. Tussen ons en uw plaatselijke vloerenleverancier kan het verschil al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Kies uw laminaatvloer

Denkt u dat u toe bent aan een nieuwe laminaatvloer dan komt u bij Bebo Laminaat langs in onze laminaatwinkel en kijkt u rustig op uw gemak rond. Wij hebben grote showborden staan waar u alles goed op kan zien. Wanneer u twijfelt over de juiste lichtval of kleur, dan kunt u een paar pakken meenemen en de laminaatvloer test leggen in uw eigen huis. U kunt nu in uw vertrouwde omgeving op uw gemak uw nieuwe laminaatvloer bekijken in uw eigen woonkamer, slaapkamer of keuken.

Laminaat vloer bij Bebo Laminaat bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Wij kunnen uw vloer gelijk inpakken met alle toebehoren erbij die u op de offerte hebt staan en van onze verkoper in de showroom hebt gekregen. Een ingepakte pallet met uw bestelde laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Laminaat laten bezorgen

Wij leveren het nieuwe laminaat netjes en zorgvuldig af bij u door onze eigen bezorgers. De bezorger van het laminaattransport belt ruim van te voren u op hoelaat hij bij u is. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe laminaat vloer.

Wilt u de vloer zelf leggen?

Bent u handig? Dan kunt u kosten besparen op het leggen van laminaat. Het leggen van laminaat is op zichzelf een makkelijk klus, Begin met het leggen in de lengte richting van de woning met het licht mee. Ook met twee linkerhanden moet de laminaat vloer makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaat vloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Bijpassende plinten plaatsen

Wilt u de vloer helemaal luxe er uit laten zien neem dan een bijpassende plint. De plinten van de laminaat kan zowel een hoge plint zijn als een platte afwerk plint, ook wel plakplint genoemd. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Laminaat laten leggen

Lukt het leggen helemaal niet? Dan zijn we er ook voor u. De vloerenleggers komen smorgens al langs om de ondervloer en het laminaat te plaatsen.

Onderhoud vloer

vloeren kunnen sneller gaan krassen en worden sneller vies als je geen schoonloopmat gebruikt bij de ingang van je woning. Wanneer u geen schoonloopmat gebruikt krijgt u gegarandeerd krassen en vlekken in uw laminaatvloer. Een goede schoonloopmat houdt al deze ellende tegen en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.