Broekhuizen Laminaat

Laminaat kopen in Broekhuizen tegen de laagste prijs. Dan slaagt u zeker bij Bebo Parket. Je betaalt veel geld voor laminaat, pvc of houten vloeren in Broekhuizen als je daar rondkijkt. Bij Bebo Parket in de fabriek zult u al gauw merken dat u bij u in Broekhuizen veel duurder uit bent. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in Broekhuizen, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Broekhuizen Laminaat uitzoeken

Bij Bebo Laminaat vind je een groot assortiment laminaat vloeren voor een betere prijs dan in Broekhuizen. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw laminaat makkelijk bestellen. Houten vloeren worden allemaal in Nederland gemaakt van Hollandse kwaliteit. In onze topcollectie vindt u merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer. Wij bieden vloeren veel goedkoper aan dan in Broekhuizen.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 8 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 9 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 10 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 11 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 12 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 13 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten brengen in Broekhuizen

U kunt uw gekochte laminaat direct meenemen. Bij Beboparket 2 minuten levertijd. Wij hebben grote voorraden laminaatvloeren liggen, pallets vol direct mee te nemen. Levertijd 1 minuut. Bij Beboparket slaag je altijd! Aan huis geleverd in Broekhuizen. Elke dag leveren wij met onze eigen vrachtwagens laminaat in Broekhuizen. We bellen u een dag van tevoren op om een tijdsbestek door te geven en u hoeft dus niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten op uw nieuwe vloer.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat in Broekhuizen leggen

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Broekhuizen dan helpen we u graag. Een team van professionele laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Wij gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. De plinten op de juiste plek en eventueel een deur inkorten is helemaal geen probleem.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw vloer kopen

Wilt u goedkoop uitkomen met uw laminaat vloer? Dan hebben wij de oplossing. Beboparket Vriezenveen garandeert de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs voor elke soort vloer. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Een vloer kiezen

Als u toe bent aan een nieuwe laminaat dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. U kunt desgewenste proefstalen meenemen naar huis om de laminaat in de thuissituatie te bekijken. U heeft nu rustig de tijd om de vloer te gaan bekijken in uw eigen vertrouwde omgeving in uw eigen kamer, keuken, of slaapkamer.

Laminaat online bestellen

Nu heeft u, uw droom laminaat gevonden en wil deze gaan bestellen. Dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. De verkoper in de showroom heeft samen met u een offerte opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een mooie ingepakte pallet laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Laminaat vloer bezorgen

De bezorging van uw nieuwe laminaatvloer wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. Voordat we bij u komen met de te bezorgen laminaatvloer bellen we u om een tijd te geven wanneer we bij u aan huis komen bezorgen zodat u niet de hele dag hoeft zitten wachten. Met een palletwagen wordt de vloer bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaatvloer..

Laminaatvloer zelf leggen

U bent het goedkoopste uit wanneer u zelf de vloer legt. Het leggen van vloeren is op zichzelf een makkelijk klus, Begin met het leggen in de lengte richting van de woning met het licht mee. Ben je zelf onhandig met laminaatleggen, ons laminaat kan bijna iedereen leggen, door het modernste kliksysteem waardoor de vloer op zijn plek blijft liggen.

Zelf plinten plaatsen

Een laminaatplint laat uw vloer helemaal tot zijn recht komen. Daarom is het belangrijk dat u hiervoor een goede keuze maakt. Het soort plint kan varieren van een plak plint of een hoge plint voor tegen de muur. U hebt een prachtig totaal plaatje, als u de plinten en de drempels hebt geplaatst!

Laminaat vloer laten leggen

Wanneer u tijdsgebrek heeft of u bent verhinderd, kunnen wij de laminaat voor u leggen. In de ochtend komen onze vloerenleggers al langs om de ondervloer alvast te plaatsen en daarna het laminaat.

Onderhoud voor laminaat

Zorg voor een goede schoonloopmat in uw woning. Hierdoor voorkom je dat er krassen en vuiligheid in de vloer komen. Wij kunnen de mat er eventueel bij leveren samen met een onderhoudset. Een goede schoonloopmat voorkomt al deze ellende en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.