Laminaat in Benneveld

Woont u in Benneveld en zoekt u een vloer voor een lage prijs? Dan moet u zeker naar Bebo Parket. Wanneer je rondkijkt in Benneveld kom je er snel achter dat je voor een laminaat, pvc of houten vloer veel geld betaald. In onze fabrieksshowroom bespaart u duizenden euro’s. Heeft u een offerte van de concurrent upload deze dan via Bebo Parket.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat keuze in Benneveld

Bij Bebo Laminaat vind je altijd een betere prijs voor laminaat dan bij u in Benneveld. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw laminaat vloer makkelijk bestellen. Hier maken we houten vloeren op maat en in onze kleurfabriek worden de vloeren gekleurd terwijl u wacht. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Benneveld. Ook bekende merken zoals; Quickstep, Balterio, Egger en Twenterandflooring en nog vele anderen vind je in onze top collectie.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 8 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 9 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 10 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 11 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 12 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 13 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat in Benneveld bezorgen

Heeft u een laminaat gekocht en wilt u die direct meenemen? Bij Bebo Parket is dat geen enkel probleem. Onze fabrieken zijn tot de nok gevuld en moeten leeg. U slaat bij Bebo Parket altijd de spijker op kop! Maar we bezorgen ook in Benneveld. Elke gewenste dag kunnen we de laminaat bij u thuis leveren omdat we elke dag in Benneveld komen met onze eigen vrachtwagens. U krijgt van ons één dag voor levering een tijds indicatie hoelaat wij bij u de vloer komen afleveren, hiervoor hoeft u dus niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Benneveld Laminaat leggen

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Benneveld dat is geen probleem voor ons. Een team van gespecialiseerde laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Benneveld.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat vloeren voor een prikkie

Wilt u goedkoop uitkomen met uw laminaat vloer? Dan hebben wij de oplossing. De mooiste laminaat vloer aanbiedingen vindt u in Vriezenveen omdat deze laminaatwinkel goedkoop inkoopt en dus tegen een lage prijs kan verkopen. Het prijsverschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s per vloer dat u goedkoper uit bent dan bij de plaatselijke vloerenleverancier. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Kies en koop uw laminaat vloer

Denkt u dat u toe bent aan een nieuwe laminaat dan komt u bij Bebo Laminaat langs in onze laminaatwinkel en kijkt u rustig op uw gemak rond. Wij hebben grote showborden staan waar u alles goed op kan zien. Wanneer u heeft gekozen voor een nieuwe laminaatvloer kunt u er enkele pakken van mee naar huis nemen om een test laminaatvloer te gaan leggen. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de laminaat bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Bestel nieuw laminaat

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het vloer met alle toebehoren op staat. De offerte die u samen hebt opgesteld met onze verkoper in de showroom kunnen wij gelijk voor inpakken als u akkoord geeft. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Nieuw laminaat bezorgen

Het laminaat wordt netjes en vakkundig bij u thuis afgeleverd door onze eigen bezorgers. De bezorger van de laminaattransport belt u ruim van te voren op voordat hij bij u aankomt. Met een palletwagen wordt de vloer bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaatvloer..

Laminaat vloer makkelijk zelf leggen

Wanneer u twee rechterhanden heeft kunt u om kosten te besparen de vloer zelf leggen. Bent u een klussen en handig, dan is het leggen van laminaatvloeren een makkelijke klus, Begin met leggen van laminaat in de lengte richting van uw woning met het licht mee. Ook met twee linkerhanden moet de vloer makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de vloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Laminaatvloer plinten plaatsen

Wilt u de vloer mooi tot zijn recht laten komen, dan is het belangerijk dat u werkt met een mooie laminaatplint. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. Wanneer alles is afgewerkt met plinten en alle drempels zijn geplaatst heeft u een mooie vloer gecreëerd.

Leggen van laminaatvloeren

Bent u verhinderd om zelf de vloer te leggen. Wij kunnen het voor u regelen. De vloerenleggers komen smorgens al langs om de ondervloer en het laminaat te plaatsen.

Laminaatvloeren onderhoud

Een schoonloopmat in uw woning is een must, dit voorkomt veel krassen op de vloer. Wanneer u geen schoonloopmat gebruikt krijgt u gegarandeerd krassen en vlekken in uw laminaatvloer. Een goede schoonloopmat is het begin van het onderhoud van een vloer.