Laminaat in Ballo+½rveld

In Ballo+½rveld een vloer kopen voor een lage prijs? Het juiste adres is bij Bebo Parket. Wanneer u in Ballo+½rveld even goed gaat rondkijken naar laminaat dan zult u al gauw zien dat de vloeren daar veel te duur zijn. Bij Beboparket in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u bij u in Ballo+½rveld veel moet betalen voor deze vloer. De offerte die u hebt gekregen van de parketleveranciers in Ballo+½rveld kunt u via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Ballo+½rveld uitzoeken

Een groot assortiment laminaat vind je bij ons voor een betere prijs dan in Ballo+½rveld. U kunt op onze website eenvoudig uw laminaat uitkiezen, en daarna kunt u langskomen in één van onze fabrieken in Vriezenveen. Wij maken we onze houten vloeren op maat en kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. In onze topcollectie vindt u merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Ballo+½rveld.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 8 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 9 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 10 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 11 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 12 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 13 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat bezorgen in Ballo+½rveld

Laminaat gekocht en direct meenemen? Dat kan zonder problemen bij Bebo Parket. Alle laminaat vloeren liggen op voorraad bij onze fabriek, pallets vol stapels hoog, allemaal laminaatvloer. U vraagt nooit mis. Bezorgen in Ballo+½rveld is voor Bebo Parket geen probleem. Elke dag leveren wij met onze eigen vrachtwagens laminaat in Ballo+½rveld. Een dag voor levering krijgt u van onze bericht hoelaat wij de volgende dag bij u langskomen. Hierdoor hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Ballo+½rveld leggen

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Ballo+½rveld bij u thuis! Onze leggers gaan niet eerder totdat u helemaal tevreden bent met het resultaat. De leggers gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Ballo+½rveld kopen

Als u goedkoop uit wilt komen met uw laminaatvloer hebben wij de oplossing hiervoor. In onze winkel in Vriezenveen vindt u de goedkoopste laminaat van heel Nederland tegen de laagste prijs. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Een laminaat vloer kiezen

Wanneer u denkt ik ben toe aan een nieuwe vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van Bebo Laminaat en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat vloer die er zijn opgesteld. Wanneer u laminaat hebt uitgezocht kunt u enkele pakken meenemen naar huis om een test laminaatvloer te gaan leggen. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de laminaat vloer bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Nu laminaat bestellen

Nu heeft u, uw droom vloer gevonden en wil deze gaan bestellen. Dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Wij kunnen uw vloer gelijk inpakken met alle toebehoren erbij die u op de offerte hebt staan en van onze verkoper in de showroom hebt gekregen. Een mooie ingepakte pallet laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Laminaatvloer laten versturen

De bezorging van de vloer wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. U krijgt van onze chauffeur ruim van te voren een belletje hoelaat ze bij u zijn om de vloer af te leveren in Ballo+½rveld. De bestelling wordt met een palletwagen keurig bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe vloer.

Wilt u de vloer zelf leggen?

U bent het goedkoopste uit wanneer u zelf de vloer legt. Bent u een klussen en handig, dan is het leggen van laminaatvloeren een makkelijke klus, Begin met leggen van laminaat in de lengte richting van uw woning met het licht mee. Ook met twee linkerhanden moet de vloer makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de vloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plaatsen van plinten

Om de laminaatvloer helemaal tot zijn recht te laten komen is het belangrijk het geheel af te werken met een mooie laminaatplint. We hebben hoge en lage plinten in ons assortiment. U hebt een prachtig totaal plaatje, als u de plinten en de drempels hebt geplaatst!

Laminaat legservice

Wanneer u tijdsgebrek heeft of u bent verhinderd, kunnen wij de vloer voor u leggen. De vloerenleggers komen smorgens al langs om de ondervloer en het laminaat te plaatsen.

Onderhoud van laminaatvloer

Een laminaat vloer kan in de loop der jaren gaan slijten en hierdoor krijgt u krassen op de laminaat vloer. Hierdoor is van belang dat u een goede schoonloopmat plaatst bij de deur zodat er geen vuiligheid in de laminaat vloer trekt. Want wanneer u over de laminaat vloer loopt met zand aan de voeten dan krijgt u gegarandeerd krassen. Een goede schoonloopmat voorkomt al deze ellende en is hierdoor een onderdeel van het onderhoud van laminaat.