Assen Laminaat

In Assen een laminaat vloer kopen tegen een spotprijs? Bebo Parket heeft de laagste prijsgarantie dus altijd goedkoop. Je betaalt veel geld voor laminaat, pvc of houten vloeren in Assen als je daar rondkijkt. Bij ons in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u in Assen veel moet betalen voor deze vloer. De offerte die u hebt gekregen van de parketleveranciers in Assen kunt u via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Assen Laminaat uitkiezen

Een groot assortiment laminaat vind je bij ons voor een betere prijs dan in Assen. U kunt op onze website eenvoudig uw laminaat vloer uitkiezen, en daarna kunt u langskomen in één van onze fabrieken in Vriezenveen. Onze houten vloeren worden op maat en kleur gemaakt in onze eigen kleurfabriek in Vriezenveen terwijl u wacht. Wij bieden vele bekende merken laminaat vloer aan onder andere; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer topmerken. Deze bieden we vele malen goedkoper aan dan in Assen

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 8 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 9 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 10 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 11 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 12 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 13 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten brengen in Assen

Uw gekochte laminaat direct meenemen? Bij Bebo Parket 2 minuten levertijd. Wij hebben grote voorraden laminaat vloeren liggen, pallets vol direct mee te nemen. Levertijd 1 minuut. U vraagt nooit mis. Maar we bezorgen ook in Assen. laminaat vloeren op de gewenste dag in Assen bij u thuis afleveren met onze eigen wagens. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw vloer. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Assen leggen

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Assen bij u thuis! Onze leggers gaan niet eerder totdat u helemaal tevreden bent met het resultaat. De leggers gaan niet eerder naar huis of uw woonkamer vloer moet een plaatje zijn, compleet afgewerkt met plinten en dorpels. Ook het inkorten van de deuren behoort tot de mogelijkheden in Assen.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Koop uw laminaat vloer

Wilt u laminaat kopen en voordelig uit zijn met de prijs dat hebben we de oplossing voor u. In onze winkel in Vriezenveen vindt u de goedkoopste laminaat vloeren van heel Nederland tegen de laagste prijs. Het verschil tussen ons en onze concurrent kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s verschil. Sla je slag en tel uit je winst!

Kies een laminaat vloer

Als u toe bent aan een nieuwe laminaat vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. U kiest de vloer waarvan u denkt “yes dat is hem” en neemt er enkele pakken van mee naar huis om een test laminaat vloer te gaan leggen. U kunt nu rustig in uw eigen huis uw laminaat vloer bekijken zowel in uw huiskamer als, keuken als slaapkamer.

Laminaat vandaag nog kopen

Wanneer u uw laminaat heeft uitgekozen en deze wil gaan bestellen, kan dit telefonisch via uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. De offerte die u samen hebt opgesteld met onze verkoper in de showroom kunnen wij gelijk voor inpakken als u akkoord geeft. Wij bezorgen de complete laminaat inclusief de ondervloer en de plinten netjes op de pallet.

Bij Bebo Parket laminaatvloer bestellen

De bezorging van de laminaatvloer wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. Voordat we bij u komen met de te bezorgen laminaatvloer bellen we u om een tijd te geven wanneer we bij u aan huis komen bezorgen zodat u niet de hele dag hoeft zitten wachten. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaatvloer.

Zelf een vloer leggen

Bespaar kosten voor het leggen van laminaat als u zelf handig bent. Het leggen van een laminaatvloer is opzichzelf een makkelijke klus wat vele klussers zelf kunnen doen. Je legt een laminaatvloer altijd met het licht mee in de lengterichting van de woning. Ook met twee linkerhanden moet het laminaat makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaatvloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Plaatsen van plinten laminaatvloer

Om de laminaatvloer helemaal tot zijn recht te laten komen is het belangrijk het geheel af te werken met een mooie laminaatplint. U kunt kiezen uit een muurplint voor tegen de muur of een afwerkplint voor op de vloer. Wanneer de plinten geplaatst zijn heeft u de beschikking over een exclusieve woonkamer.

Laminaat laten leggen

Wanneer u niet in staat bent om een laminaat vloer zelf te leggen, kunnen wij dat regelen voor u. Onze eigen professionele leggers komen s’morgens al en beginnen eerst met het leggen van de ondervloer en plaatsen dan de prachtige laminaat vloer en werken ze de laminaat vloer netjes af.

Laminaatvloeren onderhoud

Zorg voor een goede schoonloopmat in uw woning. Hierdoor voorkom je dat er krassen en vuiligheid in de vloer komen. Wanneer u geen mat gebruikt kunt u ervan uit gaan dat de vloer snel gaat krassen. Een goede schoonloopmat zal u hiervoor behoeden en past bij het onderhoud van de vloer.