Appelscha Laminaat

Komt u uit Appelscha en bent u op zoek naar een laminaat voor een lage prijs? Dan bent u bij Beboparket aan het juiste adres. Wanneer u in Appelscha even gaat rondkijken naar laminaat vloeren dan zult u al gauw merken dat u daar veel geld kwijt bent. Bij Beboparket in de fabriek zult u al gauw merken dat u bij u in Appelscha veel duurder uit bent. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in Appelscha, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Appelscha uitzoeken

Een groot assortiment laminaat vind je bij Beboparket voor een betere prijs dan in Appelscha. Het uitzoeken van een vloer kunt u eenvoudig doen. U kunt online orienteren op onze website en daarna kunt u langskomen in een van onze fabrieken in Vriezenveen. In onze kleurfabriek maken wij onze houten vloeren geheel op kleur terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. In onze topcollectie vindt u de bekenste merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer bekende merken. Wij bieden laminaat veel goedkoper aan dan in Appelscha.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 8 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 9 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 10 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 11 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 12 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 13 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat bezorgen in Appelscha

Laminaat gekocht en direct meenemen? Geen probleem bij ons. Wij hebben grote voorraden laminaatvloeren liggen, pallets vol direct mee te nemen. Levertijd 1 minuut. Bij ons slaag je altijd! Maar we bezorgen ook elke dag in Appelscha. laminaatvloeren op de gewenste dag in Appelscha bij u thuis afleveren met onze eigen wagens. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw laminaatvloer. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat leggen in Appelscha

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Appelscha dan helpen we u graag. Onze professionele vloerenleggers komen bij u thuis langs en leggen in één dag uw vloer. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw vloer kopen

Bent u prijsbewust, dan zijn wij uw perfecte partner voor de vloer. Beboparket Vriezenveen garandeert de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs voor elke soort vloer. Het verschil tussen onze en andere parketleveranciers kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Laminaat keuze

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer van laminaat of hout wij hebben de allergrootste keus. Kijk de site maar eens rustig door en profiteer deze week van de leegverkoop van laminaat en houten vloeren. U kiest de vloer waarvan u denkt “yes dat is hem” en neemt er enkele pakken van mee naar huis om een test vloer te gaan leggen. U kunt hiermee rustig en met het juiste lichtval de vloer bekijken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer.

Laminaat vloer bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaatvloer met alle toebehoren op staat. De verkoper in de showroom heeft samen met u een offerte opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Bestellen laminaat vloer

De levering van uw laminaat wordt keurig en netjes afgeleverd door onze bezorgers. Één uur voor levering belt de bezorger van het laminaattransport u op hoelaat hij bij u is. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat.

Zelf een laminaat leggen

U kunt veel geld besparen als je handig bent met het leggen van laminaat. Beschikt u over twee rechterhanden dan heeft u helemaal de kans op een goedkope laminaatvloer. Het leggen is heel eenvoudig. Een zaag en een hamer en u bent klaar. Ook met twee linkerhanden moet de vloer makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de vloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Laminaatplinten plaatsen

Wilt u de laminaatvloer mooi tot zijn recht laten komen, dan is het belangerijk dat u werkt met een mooie laminaatplint. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. Wanneer alles netjes is afgewerkt met plinten, heeft u een mooie plaatje gecreëerd.

Laminaat legservice

Wanneer u er zelf geen werk mee wilt hebben dan kunnen wij de laminaat vloer voor u leggen. Onze eigen ervaren leggers komen s ’morgens bij u om eerst de ondervloer te gaan leggen en vervolgens de prachtige laminaat vloer.

Onderhoud laminaat

Een schoonloopmat in uw woning is een must, dit voorkomt veel krassen op de vloer. Wanneer u geen mat gebruikt kunt u ervan uit gaan dat de vloer snel gaat krassen. Een goede schoonloopmat zal u hiervoor behoeden en past bij het onderhoud van de vloer.