Amen Laminaat

In Amen een laminaat kopen goedkoop en goed? Bebo Parket heeft de laagste prijsgarantie dus altijd goedkoop. Wanneer u in Amen even gaat kijken naar laminaat vloeren dan zult u al gauw zien dat u daar veel moet betalen. Bij Bebo Laminaat in de fabriek zult u al snel zien dat u bij u in Amen veel meer betaalt voor dezelfde vloer. De offerte die u hebt gekregen van de parketleveranciers in Amen kunt u via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Goedkoop laminaat kopen in Amen

Wij bieden altijd een groot assortiment laminaat aan voor een betere prijs dan in Amen. Sla nu je slag in onze fabriek in Vriezenveen in onze winkel. Wij maken we onze houten vloeren op maat en kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. Wij bieden vele bekende merken vloer aan onder andere; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer topmerken. Deze bieden we vele malen goedkoper aan dan in Amen

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 8 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 9 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 10 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 11 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 12 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 13 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat bezorgen in Amen

U kunt uw gekochte laminaat direct meenemen. Dit kan bij Beboparket, geen probleem! Wij hebben grote voorraden laminaatvloeren liggen, pallets vol direct mee te nemen. Levertijd 1 minuut. U slaat bij Beboparket altijd de spijker op kop! Onze vloeren in Amen bezorgen. Elke gewenste dag kunnen we de laminaat bij u thuis leveren omdat we elke dag in Amen komen met onze eigen vrachtwagens. U krijgt van ons één dag voor levering een tijds indicatie hoelaat wij bij u de vloer komen afleveren, hiervoor hoeft u dus niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Amen Laminaat leggen

Wij leggen in Amen onze laminaat vloeren. Een team van gespecialiceerde vaklui zogt er voor dat de vloer vakkundig wordt gelegd. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. Ook als de deuren te lang zijn kunnen wij deze inkorten.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Amen kopen

Bent u prijsbewust, dan zijn wij uw perfecte partner voor de vloer. In onze winkel in Vriezenveen vindt u de goedkoopste laminaatvloeren van heel Nederland tegen de laagste prijs. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Pak je voordeel en tel uit je winst!

Laminaat keuzemogelijkheden

Wanneer je denkt dat je toe bent aan een nieuwe laminaat vloer, kom dan gauw langs in onze laminaatwinkel en kijk rond in onze ruim schootse assortiment. Wij hebben grote duidelijke showborden van onze laminaatvloeren. Wanneer u uw droom laminaatvloer hebt gevonden kunt u een paar pakken meenemen naar huis om het proef te leggen. U heeft nu rustig de tijd om de vloer te gaan bekijken in uw eigen vertrouwde omgeving in uw eigen kamer, keuken, of slaapkamer.

Nu laminaat bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaat vloer met alle toebehoren op staat. De offerte die u samen hebt opgesteld met onze verkoper in de showroom kunnen wij gelijk voor inpakken als u akkoord geeft. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Laminaat vloer laten versturen

De bezorging van de laminaat vloer wordt uiterst zorgvuldig gedaan door onze eigen bezorgers. U krijgt van onze chauffeur ruim van te voren een belletje hoelaat ze bij u zijn om de laminaat vloer af te leveren in Amen. De bestelling wordt met een palletwagen keurig bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat vloer.

Laminaatvloer zelf leggen

U kunt veel geld besparen als je handig bent met het leggen van laminaat. Het leggen van laminaat is op zichzelf een makkelijk klus, Begin met het leggen in de lengte richting van de woning met het licht mee. Ookal bent u zelf niet zo handig, Ons laminaat kan iedereen leggen. Elke laminaatplank is voorzien van unieke kliksysteem die ervoor zorgt dat de vloer stevig op zijn plek blijft zitten.

Plaatsen van plinten laminaatvloer

Wilt u de vloer helemaal luxe er uit laten zien neem dan een bijpassende plint. U kunt kiezen uit een hoge plint in de kleur van de muur of een platte plint in de kleur van vloer. Wanneer de plinten geplaatst zijn heeft u de beschikking over een exclusieve woonkamer.

Laminaat legservice

Heeft u geen tijd om zelf uw vloer te leggen, Wij kunnen het voor u regelen. Van uit het oosten komen de vloerenleggers naar Amen om de laminaat tegen een redelijke vergoeding te komen leggen. Zonder voorrijd kosten.

Laminaat onderhoud

Een schoonloopmat in uw woning is een must, dit voorkomt veel krassen op de vloer. Want wanneer u over de laminaat loopt met zand aan de voeten dan krijgt u gegarandeerd krassen. Een lange levensduur van de vloer begint bij binnenkomst met de vloermat.