Laminaat Alteveer gem Hoogeveen

In Alteveer gem Hoogeveen een laminaat vloer kopen voor een lage prijs? Het juiste adres is bij Bebo Parket. Wanneer u in Alteveer gem Hoogeveen even gaat zoeken naar laminaat vloeren dan zult u al gauw zien dat de vloeren daar veel te duur zijn. Bij ons in Vriezenveen zult u al gauw merken dat u bij u in Alteveer gem Hoogeveen veel moet betalen voor deze vloer. De offerte die u hebt gekregen van de parketleveranciers in Alteveer gem Hoogeveen kunt u via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat Alteveer gem Hoogeveen uitzoeken

Een groot assortiment laminaat vind je bij Bebo Parket voor een betere prijs dan in Alteveer gem Hoogeveen. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw laminaatvloer makkelijk bestellen. In onze kleurfabriek maken wij onze houten vloeren geheel op kleur terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. In onze topcollectie vindt u de bekenste merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer bekende merken. Wij bieden vloeren veel goedkoper aan dan in Alteveer gem Hoogeveen.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 8 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 9 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 10 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 11 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 12 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 13 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat laten versturen naar Alteveer gem Hoogeveen

Laminaat gekocht en direct meenemen? Bij Beboparket 2 minuten levertijd. Onze fabrieken zijn tot de nok gevuld en moeten leeg. U slaat bij Beboparket altijd de spijker op kop! Maar bezorgen in Alteveer gem Hoogeveen is ook geen enkel probleem. Met eigen transport wordt uw laminaatvloer met zorg geleverd. U hoeft niet thuis te blijven als u wacht op uw laminaatvloer, U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Vloer geleverd inclusief leggen

Wilt u de vloer graag gelegd hebben in Alteveer gem Hoogeveen dan helpen we u graag. Een team van gespecialiseerde laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles compleet is afgewerkt en dat u tevreden bent. De plinten op de juiste plek en eventueel een deur inkorten is helemaal geen probleem.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Alteveer gem Hoogeveen Laminaat kopen

Bent u prijsbewust, dan zijn wij uw perfecte partner voor de vloer. In onze winkel in Vriezenveen vindt u de goedkoopste laminaatvloeren van heel Nederland tegen de laagste prijs. Er zit een grote prijs verschil in onze laminaatvloeren en de vloeren van andere parketleveranciers, dat verschil kan al gauw oplopen tot duizenden euro’s. Sla je slag en tel uit je winst!

Laminaat uitkiezen

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer van laminaat of hout wij hebben de allergrootste keus. Kijk de site maar eens rustig door en profiteer deze week van de leegverkoop van laminaat en houten vloeren. U kunt desgewenste proefstalen meenemen naar huis om de laminaat vloer in de thuissituatie te bekijken. Hierdoor kunt u de juiste kleur uitzoeken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer met de juiste lichtval.

Nu laminaat bestellen

U heeft nu uw droomvloer gevonden en wil deze gaan bestellen, dit kan telefonisch aan de hand van uw offerteformulier waar het laminaatvloer met alle toebehoren op staat. Deze heeft de verkoper in de showroom samen met u opgesteld en wanneer de prijs akkoord is en u wilt gebruik maken van de aanbieding dan gaan we deze voor u inpakken. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Vloer laten bezorgen

De bezorging van uw nieuwe laminaat wordt zorgvuldig gedaan door onze eigen vloeren bezorgers. De chauffeur van de laminaattransport belt u een uurtje voordat hij met de laminaat bij u voor de deur staat in Alteveer gem Hoogeveen op. De bestelling wordt met een palletwagen keurig bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat.

Laminaat vloer zelf leggen

U kunt veel geld besparen als je handig bent met het leggen van laminaat. Het leggen van laminaat is op zichzelf een makkelijk klus, Begin met het leggen in de lengte richting van de woning met het licht mee. Ook met twee linkerhanden moet de laminaat vloer makkelijk te leggen zijn omdat elke plank voorzien is van een gepatenteerde klikverbinding die er voor zorgt dat de laminaat vloer stevig op zijn plaats blijft liggen.

Laminaatvloer plinten plaatsen

Wilt u de vloer helemaal luxe er uit laten zien neem dan een bijpassende plint. De laminaatplint kan een hoge plint zijn maar ook een lage plakplint. U hebt een prachtig totaal plaatje, als u de plinten en de drempels hebt geplaatst!

Laminaat legservice

Wanneer u tijdsgebrek heeft of u bent verhinderd, kunnen wij de laminaat voor u leggen. In de ochtend komen onze vloerenleggers al langs om de ondervloer alvast te plaatsen en daarna het laminaat.

Onderhoud laminaat vloer

Zorg voor een goede schoonloopmat in uw woning. Hierdoor voorkom je dat er krassen en vuiligheid in de vloer komen. Want wanneer u over de laminaat loopt met zand aan de voeten dan krijgt u gegarandeerd krassen. Het zeker de moeite waard om de een goede schoonloopmat te hebben bij de deur. De schoonloopmat is een onderdeel van het onderhoud van laminaatvloeren.