Laminaat in Aalden

Laminaat kopen in Aalden tegen de laagste prijs. Bebo Parket is het juiste adres. Wanneer je rondkijkt in Aalden kom je er snel achter dat je voor een laminaat, pvc of houten vloer veel geld betaald. Bij ons in de showroom zult u er al gauw achter komen dat u bij u in Aalden veel meer kwijt bent voor deze laminaat. U kunt offerte die hebt gekregen van de parketleveranciers in Aalden via onze website uploaden.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Aalden Laminaat uitkiezen

We hebben een scala aan laminaatvloeren van goedkoop tot duur, maar altijd goedkoper dan bij u in Aalden. Kom langs in onze fabriek in Vriezenveen, daar kunt u uw vloer makkelijk bestellen. Wij maken onze eigen houten vloeren geheel op kleur in onze kleurfabriek terwijl u wacht. In onze fabriek kun je ook de verschillende maten uitzoeken qua planken. In onze topcollectie vindt u de bekenste merken van; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer bekende merken. Wij bieden laminaatvloeren veel goedkoper aan dan in Aalden.

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 8 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 9 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 10 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 11 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 12 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 13 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

Laminaat in Aalden aan huis geleverd krijgen?

Heeft u een laminaat vloer gekocht en wilt u die direct meenemen? Bij Bebo Laminaat is dat geen enkel probleem. Wij hebben grote voorraden laminaatvloeren liggen, pallets vol direct leverbaar. U vraagt nooit mis. Aan huis geleverd in Aalden. laminaatvloeren op de gewenste dag in Aalden bij u thuis afleveren met onze eigen wagens. U krijgt van ons één dag voor levering een tijds indicatie hoelaat wij bij u de vloer komen afleveren, hiervoor hoeft u dus niet de hele dag thuis te blijven.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat in Aalden leggen

Onze vloerenleggers leggen in één dag uw laminaat vloer in Aalden bij u thuis! Onze leggers gaan niet eerder totdat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in Aalden kopen

Wilt u goedkoop uitkomen met uw laminaat? Dan hebben wij de oplossing. In onze winkel in Vriezenveen vindt u de goedkoopste vloeren van heel Nederland tegen de laagste prijs. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Laminaat keuze

Als u toe bent aan een nieuwe vloer dan gaat u naar de laminaatwinkel van ons en u kijkt rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. U kunt desgewenste proefstalen meenemen naar huis om de vloer in de thuissituatie te bekijken. Hierdoor kunt u de juiste kleur uitzoeken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer met de juiste lichtval.

Bij Bebo Parket laminaat vloer bestellen

Wanneer u uw laminaat vloer heeft uitgekozen en deze wil gaan bestellen, kan dit telefonisch via uw offerteformulier waar het laminaat met alle toebehoren op staat. Laat u een offerte opstellen in onze fabriek dan kunnen we deze direct in uw auto laden uit voorraad. Een ingepakte pallet met uw bestelde laminaat met daarop de plinten en de ondervloer komt naar u toe.

Nieuw laminaat bezorgen

De levering van uw vloer wordt keurig en netjes afgeleverd door onze bezorgers. U krijgt van onze chauffeur ruim van te voren een belletje hoelaat ze bij u zijn om de vloer af te leveren in Aalden. De pallet met laminaat wordt met een palletwagen netjes bij uw huis afgeleverd. U kunt dan genieten van uw nieuwe vloer.

Laminaat makkelijk zelf leggen

Wanneer u twee rechterhanden heeft kunt u om kosten te besparen de laminaatvloer zelf leggen. Beschikt u over twee rechterhanden dan heeft u helemaal de kans op een goedkope laminaatvloer. Het leggen is heel eenvoudig. Een zaag en een hamer en u bent klaar. Ookal bent u zelf niet zo handig, Ons laminaat kan iedereen leggen. Elke laminaatplank is voorzien van unieke kliksysteem die ervoor zorgt dat de vloer stevig op zijn plek blijft zitten.

Plaatsen van plinten

Om uw laminaatvloer helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. U kunt kiezen uit een hoge plint in de kleur van de muur of een platte plint in de kleur van vloer. Wanneer alles netjes is afgewerkt met plinten, heeft u een mooie plaatje gecreëerd.

Laten leggen van laminaat

Bent u verhinderd om zelf de vloer te leggen. Wij kunnen het voor u regelen. Onze vloerenleggers komen al vroeg in de ochtend langs en leggen in één dag uw laminaat vloer erin. Ook werken ze de plinten netjes af naar uw wensen.

Onderhoud van laminaat vloer

Een schoonloopmat in uw woning is een must, dit voorkomt veel krassen op de vloer. Wanneer u geen schoonloopmat gebruikt krijgt u gegarandeerd krassen en vlekken in uw laminaatvloer. Het zeker de moeite waard om de een goede schoonloopmat te hebben bij de deur. De schoonloopmat is een onderdeel van het onderhoud van laminaatvloeren.