Laminaat 2e Valthermond

Woont u in 2e Valthermond en zoekt u een laminaat vloer voor een lage prijs? Bebo Parket heeft de laagste prijsgarantie dus altijd goedkoop. Je betaalt veel geld voor laminaat, pvc of houten vloeren in 2e Valthermond als je daar rondkijkt. Als u bij Beboparket in de fabriek bent merkt u al snel dat u veel meer betaald voor dezelfde laminaat vloer. Door een offerte op te vragen van alle verschillende parketleveranciers in 2e Valthermond, kunt u als controle uw offerte oploaden op onze website.

Wit Laminaat

Wit laminaat maakt de woning ruimer, en laat meubels mooi uitkomen. Hierbij passen zowel een donker als een licht interieur. Zonder v-groef.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 0,48
KOM NAAR DE FABRIEK

Donkerbruin Laminaat

Donkerbruin laminaat geschikt voor de slaapkamer en de huiskamer met 15 jaar garantie een goede keus, makkelijk leggen en weinig onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij en een goede keuze.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Laminaat in 2e Valthermond uitzoeken

Wij bieden altijd een groot assortiment laminaat vloeren aan voor een betere prijs dan in 2e Valthermond. U kunt op onze website eenvoudig uw vloer uitkiezen, en daarna kunt u langskomen in één van onze fabrieken in Vriezenveen. Onze houten vloeren worden op maat en kleur gemaakt in onze eigen kleurfabriek in Vriezenveen terwijl u wacht. Wij bieden vele bekende merken vloer aan onder andere; Quickstep, Balterio, Egger, Twenterandflooring en nog veel meer topmerken. Deze bieden we vele malen goedkoper aan dan in 2e Valthermond

 

Wij houden deze week onze fabrieksleegverkoop op:
Maandag 8 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Dinsdag 9 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Woensdag 10 Juli van 8.00 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 11 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Vrijdag 12 Juli van 8.00 - 16.30 uur
Zaterdag 13 Juli van 7.30 - 16.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

 

2e Valthermond Laminaat bezorgen

Heeft u een laminaatvloer gekocht en wilt u die direct meenemen? Bij Bebo Parket is dat geen enkel probleem. Stapels hoog laminaat, pallets vol in onze fabrieks in Vriezenveen. U slaat bij Bebo Parket altijd de spijker op kop! Maar bezorgen in 2e Valthermond is ook geen enkel probleem. Met onze eigen wagens leveren wij uw laminaatvloer in 2e Valthermond af. Blijf niet de hele dag thuis om te wachten op uw laminaatvloer. U krijgt van ons één dag voor levering een tijdsbestek.

Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 1,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Zwart Laminaat

Zwart laminaat afhankelijk van de lichtinval zorgt deze vloer voor veer contrast in de woning. Bekijk al onze tinten zwart in onze showroom of kom naar de fabriek.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Antraciet Laminaat

Antraciet laminaat voor een tijdloos en stijlvol interieur met een robuust karakter. Dit laminaat is te combineren met alle kleuren en is makkelijk in onderhoud.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 3,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat in 2e Valthermond leggen

Wij leggen in 2e Valthermond onze laminaat vloeren. Een team van professionele laminaatleggers komt bij u langs en die zorgen ervoor dat de vloer in een dag wordt gelegd en netjes afgewerkt. Met een schat aan ervaring door gespecialiseerde vloerenleggers wordt alles netjes afgewerkt. Ook deuren inkorten hoort bij onze mogelijkheden.

PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 4,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Whitewash Laminaat

Whitewash laminaat lichte heldere kleuren prachtig in alle jaargetijden helder in de herfst en warm in de winter lekker in de lente en topkwaliteit.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,91
KOM NAAR DE FABRIEK

Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer en is erg mooi.

I.C.M. ONDERVLOER!

I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98

VANAF
€ 7,98
KOM NAAR DE FABRIEK

Uw laminaat vloer kopen

Wilt u laminaat kopen en voordelig uit zijn met de prijs dat hebben we de oplossing voor u. In Vriezenveen vindt u de mooiste vloeren voor de scherpste prijzen in onze laminaatwinkel. De offerte van de concurrent verslaan we al gauw met duizenden euro’s. Tel uit je winst en pak je voordeel.

Kies een laminaat vloer

Wanneer u toe bent aan een nieuwe vloer dan gaat u naar onze laminaatwinkel en kijkt u rustig rond op de grote exclusieve showborden van laminaat die er zijn opgesteld. Wanneer u twijfelt over de juiste lichtval of kleur, dan kunt u een paar pakken meenemen en de vloer test leggen in uw eigen huis. Hierdoor kunt u de juiste kleur uitzoeken in uw eigen kamer, keuken of slaapkamer met de juiste lichtval.

Laminaat vloer bij Bebo Laminaat bestellen

Heeft u de offerte van ons ontvangen? Bestel dan zonder enige aanbetaling de vloeren die we op voorraad hebben in onze fabriek. Laat u een offerte opstellen in onze fabriek dan kunnen we deze direct in uw auto laden uit voorraad. Een pallet met laminaat, ondervloer en plinten komt netjes ingepakt naar u toe.

Bestellen laminaat

De levering van uw laminaat vloer wordt keurig en netjes afgeleverd door onze bezorgers. U krijgt van onze chauffeur ruim van te voren een belletje hoelaat ze bij u zijn om de laminaat vloer af te leveren in 2e Valthermond. Het laminaat wordt met een palletwagen bij u aan huis afgeleverd en u kunt beginnen met uw nieuwe laminaat vloer.

Zelf een laminaatvloer leggen

U bent het goedkoopste uit wanneer u zelf de vloer legt. Bent u een klussen en handig, dan is het leggen van laminaat vloeren een makkelijke klus, Begin met leggen van laminaat in de lengte richting van uw woning met het licht mee. Ookal bent u zelf niet zo handig, Ons laminaat kan iedereen leggen. Elke laminaatplank is voorzien van unieke kliksysteem die ervoor zorgt dat de vloer stevig op zijn plek blijft zitten.

Plaatsen van plinten

Om uw vloer helemaal tot zijn recht te laten komen is een plint van groot belang. U kunt kiezen uit een hoge plint in de kleur van de muur of een platte plint in de kleur van vloer. Wanneer alle plinten zijn geplaatst en ook de drempels bij deuren zijn gezet heeft u een prachtig plaatje gecreëerd.

Het laten leggen van laminaat

Wanneer u tijdsgebrek heeft of u bent verhinderd, kunnen wij de vloer voor u leggen. Van uit het oosten komen de vloerenleggers naar 2e Valthermond om de vloer tegen een redelijke vergoeding te komen leggen. Zonder voorrijd kosten.

Onderhoud voor vloer

Een schoonloopmat is zeer belangrijk voor bij een laminaat vloer tegen het krassen en voor de vuiligheid van uw laminaatvloer. Wanneer u zonder de voeten te vegen naar binnenloopt is de kans groot dat u zand en kleine steentjes meeneemt naar binnen en dat geeft krassen op de laminaat vloer. Het zeker de moeite waard om de een goede schoonloopmat te hebben bij de deur. De schoonloopmat is een onderdeel van het onderhoud van laminaat vloeren.